Šahtar na silu zadržao najboljeg igrača pa im ovaj žestoko uzvratio

Taison razočaran jer mu je propao transfer

Šahtar na silu zadržao najboljeg igrača pa im ovaj žestoko uzvratio

Brazilac Taison ostaje u Šahtaru i naredne sezone i to protiv njegove volje.

On je posljednjeg dana prelaznog roka bio vrlo blizu potpisa za Milan, ali tvrdoglavi vlasnik Šahtara ga nije puštao ispod 30 miliona eura. To Milan nije htio platiti obzirom da pomenuti fudbaler već ima 31 godinu, pa je transfer propao.

Taison je ostao razočaran pa je čelnim ljudima kluba poslao poruku preko Instagrama.

"Čestitam što ste mi uništili san. Još jedan slomljeni san", napisao je ovaj vezni fudbaler preko storyja.

Inače, Taisona je htjela i Roma dovesti u svoje redove, ali na kraju se, zbog prevelike cijene odlučila angažovati Armenca Henrikha Mkhitaryana koji je stigao na posudbu iz Arsenala.

Zanimljivo da je Šahtar u međuvremenu doveo i zamjenu za Taisona i to ukrajinskog fudbalera Jevgenija Konopljanku.

Taison je u Shakhtar stigao 2013. godine iz Metalista. Od tada je za ovaj klub upisao 242 nastupa, postigao 44 gola i upisao 71 asistenciju.

Top Komentari

Balans
Ima pravo, seljakluk držati nekog protiv volje čista glupost.
1 0
dragonBH
sere.. dok nije doso u evropu bio mu je san da ima sta jest i obuci, a sad mu kao unisten san.. Mnogi fudbaleri sanjaju da igraju za sahtar
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi