Šta se dešava s ovim dečkom? Hamulić opet "briljira" na Instagramu, sada je meta Toulouse
Hamulić ne igra, a za to se preko Instagrama "sveti" reprezentaciji BiH i Toulouseu.

Ljut je što ne igra

Šta se dešava s ovim dečkom? Hamulić opet "briljira" na Instagramu, sada je meta Toulouse

E. Ganibegović

Said Hamulić briljirao je u Poljskoj u prvoj polusezoni, no posljednjih dana njegovo ime se spominje u negatinvom kontekstu zbog nepromišljenih i reklo bi se djetinjastih poteza koje vuče. Izgleda da ne uči na svojim greškama, pa je danas ponovo napravio gaf o kojem se priča.

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Faruk Hadžibegić, prije desetak dana objavio je spisak fudbalera na koje računa za utakmice protiv Islanda i Slovačke.

Nakon što na njemu svoje ime nije pročitao napadač Toulousea, Said Hamulić, odlučio je da objavi story na Instagramu u kojem je odustao od igranja za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Ubrzo nakon toga je i obrisao story, a njemu bliski ljudi istakli su da je u pitanju samo vruća glava i da ostaje otvorena mogućnost da će igrati za naš nacionalni tim.

Međutim, čini se da Hamulić ne uči iz svojih grešaka. Danas je ponovo "dominirao" na Instagramu, a ovaj put je njegova meta bio njegov klub, Toulouse.

Oglasi

Naime, danas Toulouse igra protiv Lillea u Ligue 1, a Hamulića po drugi put nema u konkurenciji, odnosno ne nalazi se niti na klupi za rezervne igrače.

Stoga je odlučio da se, baš kao i reprezentaciji Bosne i Hercegovine, "sveti" preko Instagrama, te je otpratio svoj klub s ove društvene mreže i ne prati ga u trenutku objave ovog članka.

Također, opis "Professional football player at Toulouse FC" je izbrisao, no vrlo brzo ga je vratio nakon reakcije fanova francuskog prvoligaša.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Postavlja se pitanje zašto ovo treba 22-godišnjem Hamuliću, umjesto da se za svoje minute u Toulouseu i mjesto u reprezentaciji Bosne i Hercegovine izbori na pravilniji način.

On je od dolaska u Toulouse nastupio na pet utakmica i nije se upisivao u strijelce. Istini za volju, treba reći da je na tih pet mečeva skupio 111 minuta, pa vremena da uradi nešto više i nije imao. 

Promo

Top Komentari

Shojich07
E ljudino nećeš daleko dogurati ako se na Instagramu boriš za mjesto u ekipi
4 0
Jakako
Kad misliš da si Sušić Pape a ustvari si Hamulic još ne dokazani. Više rada manje priče pa šta bude
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi