Hamulić se "odjavio" od Zmajeva pa povukao objavu

Da li je moguće?

Hamulić se "odjavio" od Zmajeva pa povukao objavu

E. Oštraković

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, Faruk Hadžibegić, danas je objavio spisak fudbalera na koje računa za martovske utakmice.

Cijela nacija je očekivala da će na spisku vidjeti ime Saida Hamulića koji nastupa za francuski Touluse, ali njega nema na spisku.

Naravno selektor je na toj press konferenciji bio upitan zašto nema Hamulića.

"Razgovarali smo, pričao sam sa njegovim trenerom. On je tek došao u Francusku. Dobar sam prijatelj sa trenerom, konsultovao sam se. Mislim da mu treba još vremena da se malo navikne na ozbiljniji fudbal kakav se igra u Francuskoj. Dečko je došao iz nižih nizozemskih liga prije tri godine", rekao je Hadžibegić.

Ipak, da se nešto čudno događa govori objava koju je na svom Instagram storyju postavio Hamulić.

Oglasi

"U ovoj poruci se želim zahvaliti svim Bosancima na podršci. Želim zvanično potvrditi da više nisam zainteresovan da igram za svoju zemlju u svojoj kraijeri i borit ću se za mjesto u reprezentaciji Nizozemske. Hvala na svemu. Još volim te Bosno", napisao je Hamulić.

Nije dugo njegova objava izdržala na Instagramu jer je odlučio da je obriše, ali glavno je pitanje šta se desilo i zbog čega ju je uopšte objavio.

Igrači za koje se odlučio selektor Hadžibegić:

Golmani: Ibrahim Šehić (Konyaspor), Nikola Vasilj (St. Pauli), Kenan Pirić (AEK Larnaca).

Odbrana: Anel Ahmedhodžić (Sheffield United), Dennis Hadžikadunić (Mallorca), Adnan Kovačević (Ferencvaroš), Siniša Saničanin (Partizan), Hrvoje Miličević (AEK Larnaca), Sead Kolašinac (Marseille), Amar Dedić (Red Bull Salzburg), Jusuf Gazibegović (Sturm Graz).

Vezni red: Amir Hadžiahmetović (Bešiktaš), Sanjin Prcić (Strasbourg), Rade Krunić (Milan), Amer Gojak (Ferencvaroš), Gojko Cimirot (Standard Liege), Benjamin Tahirović (Roma), Haris Duljević (Hansa Rostock), Miroslav Stevanović (Servette).

Napad: Edin Džeko (Inter), Ermedin Demirović (Augsburg), Smail Prevljak (Eupen), Kenan Kodro (Mol Fehervar), Nemanja Bilbija (Zrinjski), Jasmin Mešanović (Kisvarda).

Top Komentari

Winningrun
Ove neznalice što pišu da dečko ne igra,a Mešanović zabija. Hamulić je za pola sezone u Poljskoj,koja je jača od Mađarske,zabio 9 golova i upisao dvije asistencije. Ostvario transfer u bolji klub i adaptira se,dakle po Vašem da je ostao u Poljskoj zaslužio bi poziv. Smiješno
6 1
Arnel925
Haha eh jbg jarane ne vjerujem da imaš šanse u Holandiji, sjediš na klupi u Tolusu, nema razloga za ljutnju sto nisi odma dobio poziv. Dokazi na terenu pa ćeš dobiti poziv. BIH reprezentacija treba biti svetinja a ne hoću poziv ako ne dobijem igram za drugu reprezentaciju. Takvi nam igrači ne trebaju. Srce za BIH koji daju dobro su došli pa igrali oni za Prvaka Azerbejdžana. Važno je da je BiH na prvom mjestu. Ove izjave samo štete momku koji je do danas imao podršku 90% navijača.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi