Said Husejinović: Sada sam spremniji nego kada sam tek došao u FK Sloboda
Said Husejinović je odigrao nekoliko sjajnih mečeva tokom pripremnog dijela i bit će jedna od glavnih uzdanica Tuzlaka na proljeće

Prvotimac Tuzlaka o pripremnom dijelu

Said Husejinović: Sada sam spremniji nego kada sam tek došao u FK Sloboda

E. Škorić

Nogometaši Slobode pripreme za drugi dio sezone nastavit će u Međugorju.

Sloboda je već boravila u Međugorju, ali je klub odlučio se, umjesto u Antaliji, drugi dio priprema odradi u Hercegovini. Uz to, igrači Slobode marljivo su proteklih dana radili i u Tuzli.

“Pripreme od početka idu po planu i programu. Ja sam zadovoljan pripremama i smatram da će nakon priprema uslijediti dobar period, kako za nas igrače, tako za klub i navijače, koje ćemo, nadam se obradovati dobrom igrom. Mi ćemo se u nastavku pokušati još bolje pripremiti kako bi u spremni dočekali početak prvenstva i kako bi mogli pružiti još bolje partije i ostvariti što bolji rezultat", kazao je Said Husejinović, prvotimac FK Sloboda, u razgovoru za zvaničnu stranicu tuzlanskog premijerligaša.

Sloboda je u proteklom periodu odigrala pet pripremnih utakmica, a Husejinović je pružao odlične partije te u nekoliko navrata zatresao protivničke mreže i tako donio pobjedu Slobodu.

“Dosta sam radio na pauzi. Možda da sam odmarao prvih 5 ili 6 dana, nakon čega sam počeo indivudalni rad. Osjećam se odlično, mislim da sam dosta spreminiji nego u periodu kad sam tek stigao u Slobodu, tako da očekujem da ću pomoći klubu da ostvarimo planirane rezultate.”

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Iako smo trebali ići u Antaliju na završni dio priprema, promijenili smo plan. Mi kao igrači, stručni štab i uprava kluba održali smo sastanak na kojem smo donijeli odluku da je najbolje da se prilagodimo uslovima kakve nudi naša Premijer liga. U Antaliji je sve super, od terena, protivnika, zasita nema se šta prigovoriti, ali mi se moramo vratiti u realnost, tako da smo svi zajednički izabrali Međugorje, gdje ćemo također imati dobre uslove za rad, odigrati žemo još nekoliko pripremnih utakmica i ako Bog da spremno dočekati početak prvenstva, kazao je Said Husejinović za fksloboda.ba.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi