FK Sloboda ne ide u Antaliju?
Prema riječima Senada Mujkanovića, predsjednika Slobode, klub će navjerovatnije u Međugorju odraditi završni dio priprema za drugi dio sezone

Tuzlaci će u Međugorju odraditi drugi dio priprema

FK Sloboda ne ide u Antaliju?

E. Škorić

Iako je Sloboda trebala da ovih dana krene put Antalije na drugi dio priprema, to se po svemu sudeći neće dogoditi.

Prvobitni plan je bio da se nakon Međugorja ekipa vrati u Tuzlu, odigra još dva prijateljska meča i onda krene put turske turističke destinacije, ali na kraju su svi u klubu došli do zaključka da je Antalija u ovom trenutku ipak nepotrebna.

Tuzlaci još uvijek nisu donijeli konačnu odluku kada je drugi dio priprema u pitanju, ali predsjednik FK Sloboda Senad Mujkanović nagovijestio je za SportSport.ba ostanak u BiH.

"Planirali smo da odemo u Tursku, ali u razgovoru sa stručnim štabom i igračima došao sam do zaključka da je ipak možda bolje da ostanemo ovdje. Trebali bismo se vratiti u Međugorje i tamo odraditi ostatak priprema, odigrati još nekoliko prijateljskih utakmica i dobro se pripremiti za nastavak prvenstva", kazao nam je prvi čovjek Slobode.

Antalija definitivno otpada?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pa, ne mogu još reći zvanično, ali po svim prilikama odustali smo od puta u Antaliju. Tamo su tereni izuzetno kvalitetni, a znamo šta nas čeka po povratku kući. Ne želimo otići tamo samo kako bismo se pohvalili da se pripremamo u Antaliji. Dakle, ne želimo nikakav prestiž, važnije nam je da imamo dobre pripreme i na terenima na kojima ćemo igrati utakmice", dodaje Mujkanović.

Sloboda je jučer odigrala sa Slobodom iz Užica, danas je pobijedila Budućnost sa 2:0, a naredne prijateljske mečeve će po svim prilikama odigrati u Hercegovini.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rizzle84
Realno lik je u pravu, mi odemo na pripreme u Antaliju i igramo sa nekakvim Partizanima, Quarabagima i Shaktarima i onda se vratimo u blato gdje nam svaki manji klub pravi probleme jer smo se uigrali na travnatim terenima...
11 0
VladaFBIH
Siromastvo, bijeda, fukarestina, Tuzla..
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi