6

Komentari (6)

Sejo1979
Real je to care moras biti sebican i bezobrazan da bi uspijo isto je sa Dzekom bili dok je igro u City da je bijo pola sebican kao aguero sto je dzeko bi imo jos pola golova na svok kont
m1987
Ono sto je brahim uradio na utakmici moze samo glup čovjek. Imas igraca slobodnog koji je bolji od tebe(Jovic se dokazao bar jednu sezonu u Frankfurtu dok je brahim uvijek grijao klupu ako bi uopste bio i pozvan za meč), a ti nastavljas driblati i ic kroz dva igrca, a svjestan si da nisi sposoban za to. Možda griješim al po mom mišljenju Jovicu nije pruzeno dovoljno prilika, što je bilo i realno za očekivati jer je Benzema za klasu ako ne i dvije bolji od njega, a Zidane usput i preferira način na koji igra Benzema tjst. lazna 9ka.
Untouchable
I kad dobije priliku vuce se po terenu, 21 godina igras za Real ****te, ja bih od ponosa trco dok mi dusa nestane ****te a on faca kofol glumi koda je dokazan igrac njemu trebaju slati lopte. Nemam nista protiv Jovica al nema on borilački mentalitet da bi uspio u Realu.
m1987
To sam zaboravio navesti i u tom se da se ne trudi se slazem s tobom 100%. Posto sam gledao ponekad Eintracht dok je igrao tamo, i tamo se nije trudio ali je znao zabiti gol. Msm da je trebao ostati u frankfurtu ili da proba u BVB il BMH posto su bili zainteresirani za njega.
Untouchable
Uzimo Mandzukica naprimer, nije neki igrac, al covjek se bori za svaku loptu ko lav, zato je i uspio ostavit trag zasobom u svijetu nogometa. Jovic ako nepromjeni mentalitet nista od njega nece bit mada talenta ima
m1987
Baš tako, on, firmino, kane i i jos veliki broj vrhunskih igraca se non stop vracaju, a on cacka uho. SN
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti