Utakmica u Tuzli primjer za izučavanje

Sajam individualnog kvaliteta

6

Komentari (6)

Ahmet Tahtović
Cista pobjeda kolektivne igre,a naravno uz individiualni kvalitet pojedinca pa zato i jesu igraci u Zelji...ako se analiziraju golovi tacno je da je Zeljo primio gol ispadanjem loseg Merhemica te je Bogicevic morao ici na igraca s loptom da ispravi gesku i nije ga bilo u skoku u sredini...Zeljo je nastavio psihicki strpljivo bez srljanja golovi su pali iz timskih akcija sve do jednog...Zakaric je prvi gol samo na linij spustio glavom nakon sto mu je ekipa servirala situaciju i treci njagov gol je bio nakon akcije i prodora Zaimovica identican prvom kod drugog gola pokazao je individiualni kvalitet pribranost i pogodak s desne u lijevu stranu gola nakon sto mu je tim servirao situaciju u kojoj se nasao ,treci Zeljin gol je takode akcija i Vranjesovo propustanje lopte igracu koji istu zakucava u gol ,naravno da dobra timska igra je u korespodencij sa individualnim kvalitetom pojedinaca kao pred uslov ,a ne kako je to komentarisao komentator na Sportu pobjeda iskljucivo kao odraz individualnog kvaliteta pojedinca sto nije tacno....kad tim ne igra pa pojedinac sam zabije slobodni udarac ,penal,prodor itd al to nije bilo...jos ako se doda kvalitet golmana i aktivne odbrane sa iskusnim Bogicevicem i odlicnim Graovcem ....Zeljo je svoj kvalitet pokazao i u Mostaru kad je rasturio Zrinskog 3-0...sta se desilo nakon 87 minute sve smo vidjeli ...pa i daje tako jednostavno trebalo bit autogol na cisto izbacivanje lopte ona okrzne igraca i prevari golmana...pozdrav !!!
Forza
Pravi provincijski tekst provincijskog portala,koja je vasa refernac poznavanja fudbala,vi ste bili po uefinim seminarima? Vi znate sta je taktika? Kada ce todorovic napraviti karijeru kao vranjes ili avdija?Nikad! Odronodron.ba
Dofu1921
Culicu culicu.. Sad ti valja sad ti nevalja... Imas li ti urednika
Mesa.Sabanadzovic
Nemoj zezat Culicu prodana duso Mehrimic igrac utakmice bio
Dofu1921
Ako iko valja valja lendo i lekic, korektni
Željin manijak!
za lendu ok, ali lekić nidje veze
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.