Prvi gol u 2022. godini

Arsenal poveo protiv Citya

11

Komentari (11)

Vienner
Tek je polusezona mnogo do kraja City ko City nikad nece bit ime dzaba ti ferarri kad si Cigan poznata izreka.Nikad nisu osvojili Ligu prvaka a ulozili su toliko novca dosad. Okliznut ce se i ove godine u Ligi prvaka gdje se najmanje budu nadali i uzalud propade i ova godina Guardioli ?
MaDaj
Komedija ziva, čitaš ovdje komentare “city na guzove gura FA, lopovi, kradja, sudija” gledaš live praćenje na arsenal Fan TV, ljudi totalno fer, I gledaju na retardirane odluke svojih igrača (granit) umjesto da krive nekog drugog ..
emir_89
Smjesno sta reci citya ne ide ima ko ce pogurat
Nermino
Koja kradja nemogu da vjerujem vecu kradju posle Barcelone Chelsia nisam vidio,ovog sudiju treba suspendovat zauvjek..
Eno30
Bravo Arsenal svaka cast, bas mi je drago da se vracate u formu uvjek ste igrali prelijep fudbal. Haj nebili konacno i prekinuli ovu dominaciju citya. Sretno Arsenal
Vienner
Sram nek bude sudije i savez za cist penal ko suza Arsenal ostecen 10000% Ederson cak i crveni za start trebo dobit
King_Kenny
@Vienner ...zato je svirao za City penal gdje Silva pada kao pokosen za malo povlacenje za dres...mnogo ociglednili penal nije sviran za Arsenal,ali ne vaze ista ravila...ne znam zasto Cityju ne dodijele odmah titulu jer ovo je bas cirkus zivi sa izmisljanjem penala kad god im zatreba,prvo protiv Wolverhamptona,a evo i sada.
emir_89
Jednom se slazem s tobom
Gunner
Odlicna igra u prvom poluvremenu. Dobar presing. Samo da odrze ovo
user1600705501
Topiii plastiku
MaDaj
Realno gledajući arsenal bolji prvih 30 minuta … puno opasniji na ove brze kontre
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti