6

Komentari (6)

user1583752673
Kako je Kolasinac otisao procvjetali
Ga_Zi_JA
Kao KADA? Kao kad su osvojili LIGU SAMPIONA? Bergkamp, Henry, bla bla..idu jos 2 sljedece pobjede, a onda POVRATAK U REALNOST, od 8 mjesta PA DOLE..
gallardo.la
Hahahah smijesan si prijatelju al bgm, ne znam sto mi ne odgovoris na prethodne komentare
kolateroid
Tacno mi te zao bude kad vidim koliko hejtas Arsenal. Ne mogu shvatiti taj mentalni sklop konstantnog pisanja hejt komentara kako bi izazvao reakciju navijaca kluba. Vjerovatno nemas bolje zanimacije u zivotu. Bavi se cime konkretnim druze.
Ga_Zi_JA
O kakvom HEJTANJU PRICAS? Ocito si NOVI...ISTINU o 56SENALU donosim GODINAMA..sacekaj kraj sezone, pa POJEDI SVOJE RIJECI, ne moras sada..Sellam..od 8 mjesta, PA DOLE, kad ti DOKTOR KAZE..
belajbeg888
Doktore, posjeti doktora.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.