Posljednji ispraćaj Sakiba Malkočevića

Dženaza će biti obavljena u Lipnici

Posljednji ispraćaj Sakiba Malkočevića

Samir Mlaćo, foto: Emir Dindić

U organizaciji FK Sloboda danas je održan posljednji ispraćaj ispred komemorativnog centra u Tuzli  jučer preminulog najuspješnijeg bh. selektora i nekadašnjeg trenera Tuzlaka Sakiba Malkočevića.

Malkočević je jučer preminuo u 55. godini, a brojni poznati su stigli u grad soli kako bi odali počast popularnom Soku koji je bio omiljen među sportskim radnicima ali i drugima.

Dženaza i ukop će biti obavljeni u Lipnici.

Malkočević je tri puta odveo U17 reprezetnaciju BiH na Evropsko prvenstvo te zasluženo nosi epitet najuspješnijeg bh. selektora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Par godina je imao zdravstvenih problema, te bitku za život nažalost nije dobio.

Top Komentari

SeoRusilac
Navijači nikad neće zaboraviti tvoje uspjehe. Neka ti je vječni rahmet i lahka zemlja! Hvala na svemu
6 0
selver79
Sake vječni ti rahmet da ti dragi Allah podari lijepi dzenet ti si makar nesto uradio ovi selektori sve od zla oca i matere samo nas sekiraju posljednji ti pozdrav od pitara
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi