Šala ili ne? Ibrahimović upravo objavio ime novog kluba
EPA

Čudan potez švedske legende

Šala ili ne? Ibrahimović upravo objavio ime novog kluba

Zlatan Ibrahimović najnovijom objavom na Instagramu je, blago rečeno, iznenadio sve svoje obožavatelje.

Posljednjih sedmica mediji iz dana u dan špekulišu o narednoj destinaciji u Ibrahimovićevoj karijeri. S obzirom da mu ističe ugovor s LA Galaxyjem, mnoštvo klubova je u borbi za njegov potpis, a čini se da je u istu na kraju dobio - Hammarby.

Rano jutros Ibrahimović je na svom Instagram profilu objavio fotografiju dresa ovog švedskog kluba na kojem je upravo njegovo prezime, ali u opisu nije naveo šta zapravo isti predstavlja, pa je sve i dalje u domenu špekulacije.

Šveđani pišu kako ne bi bilo iznenađujuće da je Ibrahimović potpisao za Hammarby, jer su navodno čelnici kluba iz Stockholma u ponedjeljak bili kod njega u Los Angelesu gdje su, očito, pregovarali.

Na Hammarbyjevim profilima na društvenim mrežama još nema nikakvih informacija o eventualnom dolasku Ibrahimovića.

Hammarby nije klub koji se može pohvaliti velikim brojem trofeja, no posljednjih godina ostvaruje vrlo dobre rezultate. Ove sezone im je, primjerice, za jedan bod izmakao naslov prvaka Švedske.

View this post on Instagram

@hammarbyfotboll

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi