Galliani: Bilo bi romantično da se vrati Ibrahimović
Foto: EPA

Prokomentarisao glasine

Galliani: Bilo bi romantično da se vrati Ibrahimović

Nekadašnji izvršni direktor Milana Adriano Galliani prokomentarisao je glasine o povratku Zlatana Ibrahimovića na San Siro.

Narednog mjeseca Ibrahimoviću ističe ugovor sa Los Angeles Galaxyjem i imat će mogućnost da kao slobodan igrač promijeni klub, a kao narednu destinaciju mnogi vide upravo Milan.

Pojedini italijanski mediji tvrde je Ibrahimoviću već ponuđen ugovor, po kojem bi za 18 mjeseci zaradio ukupno šest miliona eura, a komentar na glasine o povratku proslavljenog napadača dao je i Gallaini.

"Bilo bi romantično da se vrati. Ali, ja se držim toga da ne pričam o timovima u koje nisam uključen. Sada sam samo Milanov navijač", kazao je Gallaini za Rai Sport., pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ipak, svejedno, njegov povratak bi svakako obogatio italijanski fudbal, baš kao što je to učinio i transfer Cristiana Ronalda u Juventus", poručio je.

Uprkos tome što ima 38 godina, za Ibrahimovićeve usluge se još interesuje Manchester United, Bologna, Napoli...

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Juve trazi izmedju 5 i 10 milliona eura za Mandzu, + plata od 4 ili 5 miliona, pa radije dajte Zlatanu 5 miliona za platu, pomoci ce vam vise sigurno i markentiski i zaradom, svakako i golovima. Onakva povreda i duplo mladje sportiste svih vrsta je poslala u penziju, a kralj je sa 36 se vratio i to u rekordnom vremenu, Brazilski Ronaldo je 2 god bio van terena u Interu zbog koljena.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti