Čitač s usana otkrio šta je Guardiola poručio Salahu na kraju derbija

U krupnom kadru

Čitač s usana otkrio šta je Guardiola poručio Salahu na kraju derbija

E. Škorić

Čitač s usana tvrdi da tačno zna šta je menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola rekao Mohamedu Salahu na kraju nedjeljnog derbija.

Liverpool je slavio s 1:0 na Anfieldu golom Mohameda Salaha, a kamere su zabilježile trenutak kada odmah po završetku meča Pep prilazi Egipćaninu i nešto mu govori. Mo je prekrio rukom usta, ali Pepove usne su bile vidljive u vrijeme govora, pa je čitač s usana otkrio šta je rekao zvijezdi Redsa.

Pep se sportski rukovao sa Salahom iako je prethodno bio jako bijesan pošto je poništen gol Phila Fodena, a navijači s tribina gađali su ga novčićima.

Profesionalni čitač s usana John Cassidy analizirao je njihov razgovor i vjeruje da zna šta je Guardiola rekao napadaču Liverpoola.

"Želim ti dobru sezonu, dobru igru, i ti, šta ima?", navodno je Guardiola rekao u kraćem razovoru sa reprezentativcem Egipta.

Sugerisalo se prethodno da je Pep imao Salahu nešto za reći vezano za sudijske odluke, ali čini se da je bio drugarski nastrojen prema protivničkom fudbaleru.

Govoreći nakon utakmice, i Guardiola i veznjak Manchester Cityja Bernardo Silva ustvrdili su da je sudija Taylor pogriješio što je poništio Fodenov gol zbog prethodnog faula.

"Bilo je milion prekršaja. Ali nakon što smo postigli gol, odlučio je da se više ne igra. Ovo je Anfield", rekao je Guardiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Građani su ostali na drugom mjestu premierligaške tabele sa četiri boda iza vodećeg Arsenala. Što se tiče Liverpoola, oni se pomaknuli na osmo mjesto nakon što su ostvarili treću ligašku pobjedu ove sezone, ali i dalje su jako daleko od vrha.

Premier liga se igra i sredinom ove sedmice. Liverpool večeras dočekuje West Ham, dok će City ipak u nekom drugom terminu odigrati svoj duel sa Arsenalom-

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi