Salah je imao šta reći nakon poraza od Intera

Liverpool ipak ide dalje

Salah je imao šta reći nakon poraza od Intera

Liverpool se plasirao u četvrfinale Lige prvaka.

Sinoć je engleski tim poražen od Intera na svom terenu sa 1:0, ali dva gola prednosti iz prvog meča bila su dovoljna za prolaz.

Mohamed Salah je dva puta pogađa stativu i nije to bila njegova noć. Liverpool je poražen na svom stadionu nakon skoro godinu dana.

“Inter je težal za igru, najvažnije je da smo prošli dalje. Dva puta sam pogodio stativu, ali ok. Možda ću naredni put postići tri pogotka. Izgubili smo i možda će nam ovo dati dodatni vjetar, bio je dobar meč da se iz njega nauči. Svi žele da osvojimo Ligu prvaka i Premier ligu, borit ćemo se, vidjećemo šta će biti“, kazao je Salah.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Liverpool je u prvenstvu trenutno na šest bodova zaostatka za Manchester Cityjem uz utakmicu manje.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...Diaz mora igrati u prvoj postavi,lik je zvijer,mada ga ne idu golovi,ali procepit ce i to...Jota nakon povrede van forme,Mane toplo-hladno...
0 4
Thierry.Henry
Salah je postao previse sebican..ne Samo na ovoj utakmici..govorim opcenito .stvarno je postao sebican
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi