Salah je morao biti sankcionisan za ovako ružan start

Prošao bez opomene

Salah je morao biti sankcionisan za ovako ružan start

Edmir Škorić

Liverpool s 2:0 ide na revanš u Porto i sve je bliže plasmanu u polufinale Lige prvaka drugu godinu zaredom.

Redsima su golovi Keite i Firmina već u prvom dijelu osigurali dobru prednost pred revanš, a pored toga bilo je još uzbuđenja i šansi na Anfieldu.

Mreže se više nisu tresle, mada su i Firmino i Salah, posebno Marega na drugoj strani imali velike šanse.

Osim jedne dobre šanse, Salah je imao i oštar start u 84. minuti. Zbog sličnog je Miralem Pjanić isključen protiv Grčke u Zenici, no sudija nije Salahu dao ni žuti karton.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Salah foul vs Porto, 84', No card given from r/soccer
Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
Maloga produvajte Salahu,,šta vam smeta taj atomski fudbaler,jeli zato što je Muhamed,,sramota da za takvog sportistu stalno nalazite prljave i ružne riječi i izgovore..kakav je start bio na totenhemovom centarforu pa ništa ne pišete.sramota.
2 6
Ibro
I Fernandihno je trebo dobiti crveni za udaranje laktom u glavu Kane-a. Cisto se vidilo da je namjerno ali glupi sudija pomago City-u citavu utakmicu. Kod Salaha mozes reci da su obojica u isto vrijeme isli jedan prema drugom i nije bas namjerno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi