"Salah ne djeluje sretno u Liverpoolu, mogao bi u januaru u Real Madrid"

Tako smatra legenda Arsenala

"Salah ne djeluje sretno u Liverpoolu, mogao bi u januaru u Real Madrid"

Teško je bilo i očekivati da Mohamed Salah može ponoviti senzacionalnu prošlu sezonu. Egipćanin je sezonu 2018/2019 otvorio u nešto slabijem ritmu, ali polako i on hvata zalet.

I prošle sezone se špekulisalo da mu je "suđen" transfer u Real Madrida, a legenda Arsenala Pul Merson ističe da je to veoma realan scenarij s obzirom da, prema njegovom mišljenju, Egipćanin više nije sretan u Liverpoolu.

"Samo je pitanje kada će Real pokucati na vrata. Zašto ne bi to uradili? Potrebno im je nešto veliko i htjet će ga već u januaru. Sada se muče... Ukoliko bude želio preći u Real, Liverpool će tu biti bespomoćan", napisao je, između ostalih, u svojoj kolumni za Daily Star Merson i dodao:

"Ne mogu se sjetiti igrača koji je odbio Real Madrid ili Barcelonu. To je jednostavno poseban nivo. Salah trenutno ne izgleda sretno u Liverpoolu, već smo vidjeli slične stvari... Ako oduzmete njegove golove Liverpool više nije kandidat za titulu. Navijači Liverpoola su već gledali velike igrače kako odlaze. Biće bijesni ako to i Salah uradi".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
Toti je odbio Real madrid !
14 2
dadopd
Koliko je puta rekao da je sretan u Redsima jer ga pare ne zanimaju a ljetos je produzio ugovor.
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi