Salah otkrio kakvu poruku mu je poslao Ramos nakon utakmice

Oglasio se nakon dvije sedmice

Salah otkrio kakvu poruku mu je poslao Ramos nakon utakmice

E. Čaušević

Mohamed Salah je ove sezone oduševio fudbalski svijet svojim igrama u dresu Liverpoola s kojim je stigao do finala Lige prvaka.

Redsi su u finalu u Kijevu poraženi od Real Madrida sa 3:1, a Salah je iz igre izašao već u 30. minuti zbog povrede. Egipćanin je bio u duelu sa Ramosom nakon čega je završio na travnjaku i zbog povrede ramena nije bio u mogućnosti da nastavi meč.

Mnogi su optužili Ramosa da je namjerno povrijedio Salaha što je na kraju i prelomilo ovaj duel. Ramos je nakon meča izjavio da je to bio običan duel i da je poslao poruku Salahu jer mu je žao što se povrijedio pred sami kraj sezone i početak Svjetskog prvenstva.

Nakon dvije sedmice šutnje konačno se oglasio i Salah koji je potvrdio da mu je Ramos poslao poruku, ali da mu nikad nije rekao da je u redu to što je uradio u finalu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"To je bio najgori trenutak moje karijere. Istina je da mi je poslao poruku u kojoj mi je želio brz oporavak i objasnio da nije imao namjeru da me povrijedi, ali nikada mu nisam rekao da je u redu to što je uradio. Kada sam pao na teren osjetio sam veliku bol i odmah sam se zabrinuo. Također, tu je bilo bijesa i tuge jer neću igrati ostatak finala Lige prvaka. Onda u narednom trenutku mi je prošlo kroz glavu da možda neću igrati na Mundijalu i to me uništilo. Sada sam bolje i nadam se da ću igrati prvi meč protiv Urugvaja, ali ovisit će o tome kako ću se osjećati", rekao je Salah.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi