Salah otkrio koje igrače ima u svojoj Fantasy ekipi

A gdje je Harry Kane?

Salah otkrio koje igrače ima u svojoj Fantasy ekipi

Endin Čaušević

Fudbaler Liverpoola, Mohamed Salah, danas je zvanično izabran za najboljeg igrača Premiershipa za ovu sezonu.

Salah je ove sezone nadmašio svoju konkurenciju u Engleskoj i zasluženo je dobio nagradu za igrača sezone. Gotovo sigurno Egipćanin će biti i najbolji strijelac Premiershipa jer je postigao 31 gol, a danas se igra posljednje kolo na Otoku.

Fudbaler Redsa je u posljednjih nekoliko sedmica ušao u "tihi rat" s napadačem Tottenhama, Harryjem Kaneom, koji je želio na sve načine stići Egipćanina i biti prvi strijelac. Salah je za engleske medije otkrio da i on ima Fantasy ekipu, a namjerno ili nje u njoj nema Kanea.

"Imam Courtoisa i Hegazija, imao sam i Elnenyja, ali sam ga prodao. Tu su još Firmino, Mane, Vardy, Matić, Hazard i De Bruyne, a i imam i sebe", rekao je Salah i priznao da pomno prati dešavanja na ovoj igrici, te da je za kratko vrijeme postao "ovisnik".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi