Klopp će biti bijesan na njega: Mido otkrio kako se Salah zarazio koronavirusom

Tu je bilo preko 800 osoba

Klopp će biti bijesan na njega: Mido otkrio kako se Salah zarazio koronavirusom

Endin Čaušević

Prije nekoliko dana iz Fudbalskog saveza Egipta saopštili su da je Mohamed Salah pozitivan na koronavirus.

Ove vijesti su posebno razočarale Jurgena Kloppa jer su Redsi desetkovani zbog velikog broj povrijeđenih igrača, te je vijest o Salahu došla u najgorem trenutku. Egipćani su saopštili da Salah nema simptoma, te da je već u samoizolaciji.

Salah će se vratiti u Liverpool gdje će nastaviti izolaciju sve dok se ne oporavi od korone. Nakon svega oglasio se i legendarni egipatski napadač Mido koji je otkrio kako se Salah zarazio, te ga je zbog toga žestoko kritikovao.

"Izostanak Salaha je veliki problem za Egipat jer je on naš najbolji igrač. Ipak, on je rizikovao i zdravlje saigrača zbog neodgovornog ponašanja. Išao je na svadbu svog brata i to nije smio da uradi u ovakvim okolnostima. Na svadbi je bilo više od 800 ljudi i polovica njih je prišla grlila se sa Salahom", rekao je Mido.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove vijesti sigurno će naljutiti Kloppa jer u Liverpoolu nisu bili upoznati s činjenicom da Salah ide na vjenčanje. S obzirom na broj zvanica sigurno je da od Redsa nije dobio dozvolu da prisustvuje istom.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

erminnnn
Pa sta je trebo da ne ide na svadbu bratovu ne zeni mu se brat svaki dan
8 1
Penderinos
Ma Jel to o Salahu rijeci, ili su u pitanju naši manekeni. Nekako me ta prica podsjeca na njih, svadbe, rodbina, cevapi, tefericenje, pa tek onda reprezentacija
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi