Salah zakukao: Još mi ništa ne nude

Čeka novi ugovor

Salah zakukao: Još mi ništa ne nude

E. Škorić

Egipćanin i najbolji igrač Liverpoola Mohamed Salah još uvijek čeka da mu ponude novi ugovor.

Salah je ugovorom vezan do ljeta 2023. godine za klub s Anfielda, ali još uvijek mu niko ne nudi novi ugovor i on sam tvrdi da ne zna šta će biti povodom toga.

"Niko iz kluba trenutno ne priča sa mnom o novom ugovoru, tako da ne mogu da kažem mnogo o tome", kazao je Salah.

Ipak, on je naglasio da je posvećen Liverpoolu i da ima želju da u budućnosti bude član ovog kultnog i slavnog kluba, a na čelnicima istog je da mu spreme novi ugovor.

"Ako me pitate, želim da ostanem ovde što duže, ali sve je u rukama kluba. Ja ću davati sto odsto od sebe da osvojimo što više trofeja. Uvek ću davati sve za ljude koji mI pokazuju toliko ljubavi", zaključio je egipatski reprezentativac.

Salah se povezuje s Barcelonom, Real Madridom i drugim velikim timovima, zbog čega se i očekuje da mu se dostavi ponuda s novim ugovorom, koji će vjerovatno biti bolji nego trenutni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Salah je več četiri godine stanovnik Liverpoola i sa ovim klubom je osvojio Premier ligu, Ligu prvaka Superkup Evropei Svjetsko klupsko prvenstvo. Ova sezona nije baš najbolja za Redse, koji su ispali iz Lige prvaka u četvrtfinalu od Real Madrida, a od titule su se davno oprostili.

Ostaje im tek da se bore za četvrto mjesto kako bi i naredne sezone bili učesnici Lige prvaka, no i to je sve teža misija.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi