Torres nije jedini: Još jedan mršavko s fudbalskih terena se "nabildao"

Odlučio se za transformaciju

Torres nije jedini: Još jedan mršavko s fudbalskih terena se "nabildao"

A. Čaušević

Fernando Torres je prije nekoliko mjeseci šokirao svoje fanove značajnom promjenom svog izgleda.

Legendarni Španac je na terenima izgledao poput pravog "mršavka", a sada izgleda poput nekog body -buildera što najbolje govori o njegovoj transformaciji.

Međutim, nije Torres jedini koji se proteklih mjeseci odlučio za naglu transformaciju. Isto je uradio i Daniel Sturridge koji je trenutno bez angažmana.

Sturridge je bez kluba od marta prošle godine kada je napustio Trabzonspor, a nakon toga je dobio i četiri mjesca supsnezije jer je otkrivao detalje svog transfera u Sevillu što su neki iskoristili za zaradu na kladionicama.

Ovaj 31-godišnji Englez nije sjedio skrštenih ruku te je odlučio da poveća svoju mišićnu masu. Sve je to dokazao i objavom na Instagramu.

Oglasi

"Postavke za novi pronalazak", napisao je Sturridge u objavi na Instagramu uz priloženu fotografiju svojih bicepsa. Na fotografiji se nalazi i jedan od njegovih prijatelja.

Sturridge i Torres su dvije godine dijelili svlačionicu. U periodu od 2011. do 2013. godine bili su članovi Chelseaja. Ko se bolje "nabildao" najbolje da procijenite sami.

Inače, Sturridge na kraju nije otišao u Sevillu iako je bio doušnik prilikom pregovaranja. Branio se da njegove poruke koje je slao bratu nisu najbolje shvaćene, te da se ne osjeća krivim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fudbalski fanovi ga uglavnom pamte po igrama u dresu Redsa s Anfielda. Interesnatno bio je član generacija posljednja dva engleska tima koji su osvojili Ligu prvaka, Chelsea (2012.) te Liverpool (2019. godine).

U karijeri je nastupao još i za Manchester City i Bolton. Klubovi su na njegove transfere potrošili oko 25 miliona eura. Većina od tog novca inkasirao je Chelsea koji ga je 2013. godine prodao Liverpoolu za 15 miliona. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi