Salah zbog svađe s Kloppom odlazi? Stigao odgovor agenta

Egipćanin od 2017. na Anfieldu

Salah zbog svađe s Kloppom odlazi? Stigao odgovor agenta

Španski list As jučer je objavio informaciju da bi Mohamed Salah ovog ljeta mogao napustiti Anfield.

Salah je navodno prije nekoliko dana 'odradio' izuzetno žestok razgovor s Jurgenom Kloppom, a kako je to bila samo jedna u nizu svađa egipatske zvijezde s trenerom, objavljeno je da bi na kraju sezone moglo doći do rastanka. 

Informacija se, naravno, uzela s dozom rezerve i vrlo brzo ju je demantovao Salahov agent Ramy Abbas.

"Ponovo pričaju iz svojih gu*ica, nemam šta više reći", izjavio je Abbas koji već dugo vremena vodi brigu o karijeru krilnog fudbalera Liverpoola.

U Engleskoj smatraju da 'bombe' koje As plasira zapravo su pokušaji da se izbaci iz takta, kako Salaha, tako i samog Kloppa, jer nije tajna da ovaj medij naklonjen Real Madridu već dugo vremena navija da Egipćanin što prije dođe na Santiago Bernabeu. 

Salahova trenutna forma daleko je od prošlosezonske, ove je, barem za sada, na 22 gola u 44 utakmice, ali njegovom Liverpoolu ide vrlo dobro. Osim što je i dalje u igri za naslov prvaka, sinoć je pobjedom nad Portom osigurano mjesto među četiri najbolje momčadi u Ligi šampiona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na Anfieldu je Salah od ljeta 2017. godine kada je stigao iz Rome. Kroz karijeru je, podsjetimo, ranije igrao još za Romu, Chelsea, Fiorentinu, Basel i matični Arab Contractors.

Ugovor mu važi do 2023. godine. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi