Salahovu najnoviju fotografiju svi porede s onom iz finala Lige prvaka

Glavna egipatska uzdanica

Salahovu najnoviju fotografiju svi porede s onom iz finala Lige prvaka

Drugog dana Svjetskog prvenstva gledat ćemo tri utakmice, od kojih je prva na rasporedu već od 14 sati kada se u Yekaterinburgu sastaju Egipat i Urugvaj.

Urugvajci su u ulozi velikog favorita protiv Egipćana, uprkos tome što će za njih od prve minute zaigrati ubjedljivo najbolji fudbaler ove selekcije Mohamed Salah čiji je nastup bio pod znakom pitanja.

Salah, koji iza sebe ima nestvarnu premijernu sezonu u Liverpoolu, zadobio je nezgodnu povredu ramena u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida kada je u suzama morao napustiti teren već nakon pola sata igre.

Taj prizor i prve prognoze zabrinule su sve Egipćane koji su bili u strahu da će u Rusiji biti bez svoje najveće uzdanice, ali se Salah ipak uspio u potpunosti oporaviti i spreman je da nastupi već na prvoj utakmici grupe A.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Mohamed Salah na posljednjim fotografijama izgleda sretno i nasmijan je, što su mnogi uporedili sa fotografijom koja je nastala prije samo 19 dana. Stvari su se promijenile u njegovu korist, na radost svih istinskih ljubitelja fudbala koji znaju cijeniti sve što je Egipćanin uradio u godini iza nas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi