Selektor Egipta: Znam Salaha, odlučio je i nadam se da će biti sve u redu

Zvijezda Liverpoola spremna

Selektor Egipta: Znam Salaha, odlučio je i nadam se da će biti sve u redu

Edmir Škorić

Mohamed Salaha se oporavio od povrede ramena i igrat će u petak u susretu 1. kola grupne faze Svjetskog prvenstva protiv Urugvaja.

Egipćani su bili zabrinuti da Salah neće biti spreman za prvi meč na Mundijalu, no iz tamošnjeg su Saveza objavili da je zvijezda Liverpoola spremna i da će zaigrati, što je potvrdio i selektor Hector Cuper.

"Mogu da skoro 100 posto kažem da će igrati, osim u slučaju neočekivanih faktora u posljednjem trenutku", rekao je Cuper.

"Znam dobro Salaha, nije uplašen, mada uvijek postoji strah od nove povrede kada zaigra, ali spreman je, želi da zaigra i mislim da će sve biti u redu", dodao je selektor Egipćana.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Salah je prošle sezone u dresu Liverpoola zabio 44 gola, a rame je povrijedio u finalu Lige prvaka u Real Madridu 26. maja i još nije zaigrao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti