5

Komentari (5)

Mica
Pola evrope ide na ep kao finska,austrija,turska mozda kosovo norveska danas nema tu sramota do treneraje ima dobrih igraca koji ginu nijeih zvao slabo kao Hajrovica,DjumicaVrancica,Kodru i Dilavera.Napolje saric,cimerot,kovacevic.Gojak i krunic moraju igrati naravno novi trener domaci kojije gladan uspjeha mangup da lupi kopackom djeku ili bilo koga u svlacionici i kondicioni trener da grizu 90 min nemaju kondicije ni zelje ni zara za uspjehom nacije ljudi ginu za repku gube poso trosese i piju tablete za smirenje.
andi
naravno,kada ga pišate iz Bosne,da će igrati srcem ivza one koji ga u narućjebprimiše.BRAVO DJEĆKO
Cibre
Od reprezentacije koja je bila u vrhu Europe smo spali da sada svako od nas trazi bodove, zalosno Al haman nase igrace vise niko i ne trazi vecina zvarsva negdje daleko od liga 5. Prihvatite stvarnost i cekat neka bolja vremena.
teddy sheringham
Mi nikad nismo bili na vrhu Evrope. Njemačka, Španija, Francuska. Mi ne.
Mirso12123
Pravo nam je bitna xD
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.