Salčin: Spremni dočekujemo kvalifikacije, atmosfera je sjajna

Juniorski reprezentativac BiH

Salčin: Spremni dočekujemo kvalifikacije, atmosfera je sjajna

Juniorski reprezentativci Bosne i Hercegovine će sutra u 16:00 u Longfordu protiv Republike Irske odigrati prvi meč u grupi 10 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Vezista Đani Salčin ističe da ekipa spremno dočekuje početak kvalifikacija:

"Pripreme su protekle dobro, analizirali smo prvenstveno sebe, pa onda i protivnike. Spremni smo, atmosfera je odlična i sve ide po planu".

Salčin očekuje zahtjevan meč:

"Igramo protiv domaćina turnira, koji je sigurno kvalitetan. Prva utakmica je najbitnija i naravno da ćemo ići na pobjedu. Očekujem jednu napetu i tvrdu utakmicu, tako da moramo dati sve od sebe i držati koncentraciju svih 90 minuta, ako želimo ostvariti željeni cilj i osvojiti tri boda".

Osim Republike Irske protivnici reprezentaciji BiH u kvalifikacijama su još Holandija i Farska Ostrva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi