14

Komentari (14)

Eminbos
Kada,Dilaver otpela,opet s ovom škvadrom,solidno 6 mijesto,dovoljno za iduču sezonu....Andzušič,Jusič,Dilaver,Fenanan,to je po ekipe,i to bolje,a nje vijerovatno nema više....
Grohot
Dilaver zna gdje ce ako ne ode vani. 100%
Pa zar ce sa ovakvom kantom od autobusa putovati fudbaleri Zenickog Celika za Tursku, pa ljudi vijerovali ili ne nasmijao sam se do suza, evo i sad se smijem, koliko je smijesno toliko je i zalosno.
slinsnizl
tim autobusom se putuje u Sarajevo a iz Sarajeva se ide avionom LP
AmerZE1990
Hahahaha jest glup , autobusom u tursku hahahaha bravo glupko evo ti banana haha
velez mo
DILAVER BUJRUM,PARE NISU PROBLEM
slinsnizl
svakakvih budala druze
ljoze01
velez mo
ZA NJEGA IMA,ON I FAJIC BI BILI UBOJITI TANDEM
Robijasis1000
Rekao dilaveru, za iste pare bolje bit kod kuce :)
Salcinovic i Dilaver otisli malo na odmor u Tursku o trosku FK Celik - Zenica, jer svakako tamo nece ni trenirati ni igrati pripremne utakmice posto nisu produzili ugovor.
Icardi
Samo da Mahmutovic bude zdrav i da ga zaobidju povrede. Garantujem da je bolji od Dilavera za 3 klase.
AmerZE1990
Gdje si glupko, od sad te zovem glupko hahaha
redbull
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.