Prvotimac Čelika pred put u Antaliju

Salčinović: Nekad smo se u Maglaju pripremali

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika jutros su otputovali za Antaliju, gdje će odraditi drugi dio priprema.

Jedan od igrača od kojih se na proljeće najviše očekuje je i novi kapiten, 30-godišnji Fenan Salčinović. Ovaj ofanzivac se nada da će se ekipa dobro pripremiti, te da će ih zaobići povrede, a na proljeće očekuje opstanak u Premijer ligi.

"Kako je ovdje bilo? Nije moglo biti gore. Stvari sada idu nabolje, došli su nam premijerligaški igrači koji nam mogu pomoći da izborimo opstanak. Sada se na pripremama trebamo skoncentrisati na opstanak, a sve drugo nas ne zanima. Nadamo se da će uprava pratiti i druge stvari i da mi nećemo brinuti o tome", ističe Salčinović.

Kvalitetne pripreme i pojačanja garant su opstanka u Premijer ligi

"Sigurno je da je napredak što idemo na pripreme. Kada smo išli na pripreme, išli smo u Maglaj, nadam se da ćemo izboriti opstanak i da će nam ove pripreme pomoći u tome. Svaki kvalitetan igrač sada nam je dobrodošao jer znate kako smo se okupili ljetos, to je bilo smiješno. Sada želimo razmišljati o opstanku, a ljudi koji vode klub neka slažu i igrački kadar. Drago mi je da su svi uslovi osigurani, da ćemo svi to iskoristiti na najbolji mogući način", nada se kapiten Čelika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon dugo godina nada se da će odraditi kompletne pripreme

"Imao sam velikih problema s povredama u proteklim godinama, nadam se da ću konačno odraditi kompletne pripreme, da neće biti nikakvih problema ni povreda, te da ću spremno kao i ostali igrači dočekati početak prvenstva", kazao je Salčinović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

topalovic
Vidi sto je furda i bijeda pohasila,.. Dzaba sve,.kaze Perco da vas hobla ko male majmune,..nema reprograma. A Turcin vas pere na ruke,..i vas i pare.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti