Šale navijača Cityja prema Unitedovim već su okrutne

Ne prestaju ih provocirati

Šale navijača Cityja prema Unitedovim već su okrutne

Fudbaleri Manchester Uniteda igraju veoma loše u posljednje vrijeme.

Nakon što u sezonu otvorili veoma dobro, Crveni đavoli su doživjeli tri vezana poraza, a treći je stigao danas u gostima kod Watforda.

Navijači Manchester Cityja su to znali ispratiti na njima svojstven način, te jedva dočekati i treći poraz njihovih velikih rivala. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na Twitteru se već pojavio i video klip kao šala navijača Cityja prema Unitedovim. Pogledajte i sami kako, barem prema njihovom mišljenju, za sada izgleda sezona Uniteda.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi