Kakva šamarčina Topnicima: Dok oni pregovaraju, agent zvijezdu tima pokušava prodati u PSG

Veliki interes za njega

Kakva šamarčina Topnicima: Dok oni pregovaraju, agent zvijezdu tima pokušava prodati u PSG

Esmer Oštraković

Arsenal bi mogao ostati bez jednog od ključnih nogometaša čak i ako potpiše novi ugovor sa ekipom, a sve zbog njegovog menadžera.

Naime, engleski mediji tvrde kako je mednažer Williama Salibe u pregovorima sa Paris Saint-Germainom i to bez bilo kakvog dopuštenja od strane Arsenala.

Topnici imaju tri ugovora postavljena kao prioritete. To su ugovori Bukaya Sake, Gabriela Martinellija i Williama Salibe čiji ugovor ističe na ljeto 2024. godine.

Njih trojica dokazali su se kao nosioci igre Arsenala, te se smatra da će u budućnosti postati možda i najbolji igrači na svojim pozicijama.

Saliba je bedem Arsemalove odbrane, te čini sjajan duo sa Gabrielom Magalhaesom, a sve to dovelo je Arsenal na prvo mjesto kojem se malo ko nadao.

Arsenal je krenuo u pregovore o novom ugovoru sa sva tri igrača, a pregovori sa Martinellijem i Sakom idu jako dobro.

Kada je riječ o Salibi očekivanja unutar Arsenala su da će on potpisati novi ugovor do 2028. godine i da će imati sedmičnu platu od 120 hiljada funti.

Ipak, velike probleme napravio im je Salibin menadžer koji je krenuo pregovore sa PSG-om čiji vlasnici žele Salibu dovesti narednog ljeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sada je glavna odluka na Salibi, jer ukoliko odbije potpisati ugovor sa Arsenalom, biti će mu dosta lakše otići iz Londona narednog ljeta.

Arteta je navodno ljut zbog svega jer ne želi da pusti Salibu, ali bi ga mogao izgubiti čak i ako Francuz produži ugovor.

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Ok, igrat ce LIGU SAMPIONA sa Parizom, ali nije neki napredak, NIJE NI PSG VELIKAN..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti