Salih Salihović ostaje na klupi NK Vlašić, pripreme startaju 6. februara
Visoke ambicije u drugom dijelu sezone

Ipak neće doći do promjene na klupi federalnog drugoligaša

Salih Salihović ostaje na klupi NK Vlašić, pripreme startaju 6. februara

S. Mlaćo

Iako je nešto ranije u razgovoru za SportSport.ba najavio odlazak, Salih Salihović će i u drugom dijelu sezone sjediti na klupi NK Vlašić, člana Druge lige Zapad.

Čelnici kluba iz Turbeta kod Travnika jučer su održali sastanak sa Salihovićem, te dogovorili nastavak saradnje sa Slihovićem, kao i pomoćnicima Dženanom Nalićem, Samirom Dobrićem i Adnanom Babićem.

Prozivka nogometaša NK Vlašić će biti održana 6. februara, te iz kluba su istakli da je tim iz prvog dijela sezone ostao na okupu.

"Cilj je jasan - prvo mjesto", istakli su iz NK Vlašić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Zadovoljni prvim dijelom sezone

"Naravno da sam zadovoljan. Klub je iz Kantonalne lige ušao u Drugu ligu Zapad. Napravili smo sjajan rezultat, svi su istakli da smo hit prvenstva, a definitivno je da smo igrali najljepši nogomet. Najefikasniji smo momčad u ligi (32), imamo i prvog strijelaca lige Jasmina Imširovića.... U par utakmica smo oštećeni, te da nije bilo toga danas bi bili daleko ispred ostalih timova. Vratili smo i tu neku pozitivu u nogomet poslije ružnih scena na početku, sve ekipe u Turbe dolaze i odlaze sa osmijehom, bez obzira kakav da je rezultat. Niko nije imao primjedbi na nas i to me posebno raduje", rekao je Salihović za SportSport.ba na kraju prvog dijela sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi