8

Komentari (8)

irnes4
Dje ce ko sa bosancima haha to Hassss
Miskee
Kakvi ste vi novinari?Bajern i malverzacije sa platama? Nije vam to Juventus. Ako vec pisite, pisite normalno. To moze biti samo zbog Henesove utaje poreza, ali on to nije radio za klub, jer Henes svim srcem voli Bajern, isto kao i ja. Jeste li vi normalni? SRAM VAS BILO
BigBosnianBoss
Cobra dragi naš
Uranija
Opet prepošteni bavarci pokazuju ljubav prema novcu pa makar to bio i lopovluk teški, u bundesligi ima dosta klubova koji stvarno nemaju želju za prljavim novcem ali zato bavarci imaju itekako… teški licemjeri
miki30
Možeš li nas malo prosvjetliti da i mi znamo o kakvom se to lopovluku radi?? Gdje to Bayern za nešto osudjen, obrazloži ili samo govoriš nešto što si čuo od ovih kvazinovinara? Nemoj sad Hoenessa spominjati koji je privatno utajio porez od države pa zbog toga i ležao u ćuzi 4 godine. Ovo što ovdje navode, pa ovo je smiješno. Ali Njemačka je to oni ništa nepraštaju. Da se Barca, Real, PSG, City tamo takmiče davno bi izgubili licencu. Šta Laporta i Perez rade e to ti je teška licemjernost!
19211921
enko
Hasan101,ti si hasan000.pa igrao je za BiH kada neki to nisu htjeli a otjerala ga banda poput pasalica ,usanovica i jos nekih uhl****.
19211921
Ljudi, ja se ironicno zafrkavam
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.