12

Komentari (12)

Sucro
Oni ti ga puše Hasan, Hasan, Hasaneeeee
Bosonog bog
I Fadil je bacio na respiratore 10 miliona pa nikom nista
Manager
Tog istog Costu tušnuli tom istom Juventusu za 46 M € .. pa ga posudili za 250 hiljada ..
Manager
Ja bijede jbte kukaju za 11 M € i to plate ..
miki30
Pa mora nekad i fulati što se tiče transfera. Istina je da se malo zeznuo sa Costom, al brate 11 mil. i nije neka para. Kad pogledaš koliko ljudi plate tam neke Haazarde, Griezmane, Dembele, Coutinhe? Šta je onda to? Sve preko 100 mil. i opet šute. A šta je sa Daviesa? Može ga sad lagano unovčiti za min. 100 mil.
Manager
a kad su tog istog Costu tušnuli tom istom Juventusu za 46 M € ok je bilo :) ;) :D
DamirS
Ali Costu nije tušnuo Hasan nego Rummenigge i to svega na par dana prije nego je Hasan imenovan sportskim direktorom. I tada je Rummenigge ugovorio sve uslove oko odštete. A Haso je dogovarao samo ovaj zadnji transfer.
vence
pa, jbga ugovorio je i Sanea, i Dejvisa.. i Gnabrija i onog nabildanog.. Goreckog il kako vec..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.