Salihamidžić je nakon katastrofe Bayerna bio kratak, ali veoma jasan

Nakon neočekivano visokog poraza

Salihamidžić je nakon katastrofe Bayerna bio kratak, ali veoma jasan

E. Oštraković

Bayern je sinoć sa 3:0 poražen na gostovanju kod Manchester Cityja u okviru četvrtfinala Lige prvaka, a to je rezultat kojem se niko u ovom timu nije nadao.

Očekivao se tvrd dvomeč ove dvije ekipe, ali se čini da je već nakon prve utakmice poznat putnik u polufinale Lige prvaka.

Naravno, ono što nikada ne treba raditi jeste otpisati bilo koju ekipu iz Njemačke, a posebno se tu misli upravo na Bayern.

Nakon utakmice za medije je govorio Hasan Salihamidžić.

"Individualne greške se ne bi trebale dešavati, ali se nekada dese. Nakon toga oni su bili superiorni posljednjih dvadeset minuta", rekao je Salihamidžić, te je dodao:

Oglasi

"Igrali smo dobro do 70. minute. Do tada smo jako dobro igrali u odbrani i pravili smo prilike. Šut nakon kojeg je Rodri postigao gol se može desiti, ali smo nastavili igrati. Dobro smo ušli u drugo poluvrijeme i imali smo svoje prilike", završio je Salihamidžić.

Zanimljivu izjavu, koja se nimalo neće svidjeti navijačima Bayerna, dao je po završetku utakmice trener ove ekipe, Thomas Tuchel.

Naime, trener Bayerna bio je jako zadovoljan igrom svije ekipe sve do greške Upamecana.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Bili smo veoma jaki i dobri sve do te greške. Odbijam da loše pričam o današnjoj igri. Veoma sam zaljubljen u ovaj tim. Danas je bio zabavan dan", rekao je Tuchel.

Sigurno da će navijači Bayerna jako teško da se pomire sa tim da je Tuchelu dan bio jako zabavan kada je njegova ekipa poražena sa 3:0.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sejo1979
Poslje bayern na red ce doci Real Madrid da i njima vrate sa proslu godinu naravno ako Real prodje Chelsea
0 0
I opet riječ preokret , kakav crni preokret jeste bolesni ljudi dragi , i tamo će dobiti tri komada sa pola snage ....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi