8

Komentari (8)

user1580997112
Mislim da ovo nije tacno, ne moze ti niko odrediti sta ces ti voziti privatno, mislim da ih ugovor veze sa na treninge i na klupske obaveze moraju dolaziti u sponzorskom autu.
samobezstresa
I meni je to logično,ali nisam baš upućen
glupko
nije ni realno da klub odredjuje koje ces auto voziti, to je privatna stvar. hoce li odredjivati i koga ces zeniti?
Benjamingst
Da tako nesto urede na balkanu ti isti Njemci bi lekciju ocitavali da nije lijepo... ali kad su oni u pitanju sve se moze
prka
Gdje je ba ovo normalno... Znaci MORAS vozati najnovijeg Audija dzabe, ali jbga tebi tesko, nije to to... Daaaj Bentleya!!! Ljudi, djeca od gladi umiru...
Edin Merlin
Razmazena stoka,nek daju meni jedan S4 :)
Hakkinen
@Edin Merlin ti bi S4. Jbg ja imam S6+edge samsung. I šta kažeš S4 ...samo?! Šalim se drug pozdrav.
samobezstresa
Komentar je na mjestu ali svejedno niko nema pravo da ti određuje šta ćeš voziti,osim toga ugovor je između kluba i Audija a ne igrača i Audija,bukvalno ti potpišeš meni šta ću voziti,ali svakako poenta komentara je 100% tačna!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.