Salihamidžić ljut na zvijezdu: "Pričat ćemo o ovome..."
Foto: EPA

Oglasio se sportski direktor

Salihamidžić ljut na zvijezdu: "Pričat ćemo o ovome..."

Nekadašnji bh. reprezentativac Hasan Salihamidžić, danas sportski direktor Bayerna, kritikovao je ponašanje Franka Riberyja na utakmici protiv Anderlehcta. 

Bayern je na otvaranju Lige prvaka slavio nad Anderlechtom rezultatom 3:0, a utakmicu je obilježilo ponašanje Franka Riberyja. U 78. minuti Carlo Ancelotti je odlučio izvaditi iz igre Riberyja, što se francuskom fudbaleru nije svidjelo, pa je reagovao žustrije nego što je trebalo. 

"Pitat ću ga zašto je onako reagovao", kazao je Ancelotti nakon utakmice na konferenciji za medije, a ubrzo je svoj komentar dao i Hasan Salihamidžić. 

"Ovakva ponašanja u Bayernu su nedopustiva. Ovo nije u redu. Pričat ću sa Riberyjem."

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sportski direktor minhenskog kluba je također najavio da će Riberyjevo neprimjereno ponašanje nositi i određenu sankciju. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi