Salihamidžić na velikom ispitu: Lista igrača koji bi mogli u Bayern je impresivna
Bayern će biti izuzetno aktivan na tržištu i u narednoj sezoni bismo mogli gledati posve novu ekipu (Foto: EPA)

Kicker objavio spisak

Salihamidžić na velikom ispitu: Lista igrača koji bi mogli u Bayern je impresivna

M. Šljivak

Sportski direktor minhenskog Bayerna Hasan Salihamidžić imaće veliki ispit narednog ljeta.


Bavarski velikan u zimskom prelaznom roku neće biti previše aktivan, ali će zato u ljeto naredne godine krenuti potpuna rekonstrukcija tima.

Nekoliko igrača će napustiti redove prvaka Njemačke, a među njima su Arjen Robben i Franck Ribery, a njemački magazin Kicker je otkrio imena petorice fudbalera koji su kandidati za napadačke opcije.

Luka Jović (Eintracht), Christian Pulisic (Borussia Dortmund), Timo Werner (RB Leipzig), Nabil Fekir (Lyon) i Thorgan Hazard (M.Gladbach) su igrači sa kojima će biti obavljeni razgovori u narednim mjesecima i u pregovorima će glavnu ulogu imati Hasan Salihamidžić.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Također, pored ofanzivnih pozicija, Bayern će prema navodima Kickera, tražiti i pojačanja u odbrani i na mjestu defanzivnog veznjaka.

Izvjesno je da nas čeka veoma zanimljivo ljeto u Minhenu i da će Bavarci biti glavni na evropskom tržištu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fele
Daleko od toga da je impresivna.
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi