Salihamidžić o mogućem pojačanju: "Prijatelj mi je, igrali smo zajedno, ali..."

Dolazi li Manžukić?

Salihamidžić o mogućem pojačanju: "Prijatelj mi je, igrali smo zajedno, ali..."

E. Škorić

Iskusni hrvatski napadač Mario Mandžukić sve je bliže povratku u Njemačku.

Kako navodi Gazzetta dello Sport, agent Giovanni Branchini uveliko radi na transferu Mandžukića iz Juventusa u Bayern i sve bi trebalo biti gotovo veoma brzo.

Juventus za usluge 33-godišnjeg fudbalera traži 15 miliona eura, a ova cifra ne bi trebala predstavljati veliki problem za velikana iz Minhena.

Bayern je Mandžukiću spremio dvogodišnji ugovor vrijedan 10 miliona eura, a interesantno je svakako da je isti agent nedavno odveo i Ivana Perišića iz Intera u redove njemačkog velikana.

Mandžukić će se prema svemu sudeći vratiti u redove Bayerna čiji je dres nosio od 2012. do 2014. godine.

Doduše, sportski direktor Bavaraca Hasan Salihamidžić nije želio da potvrdi ove navode.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Ne mogu razgovarati o tome jer je igrač Juventusa, a uz to je i moj prijatelj. Igrali smo zajedno u Wolfsburgu", izjavio je Salihamidžić.

Salihamidžić je dan ranije potvrdio da u Bayern dolazi Philippe Coutinho iz Barcelone.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi