Salihamidžić odlazi iz Bayerna?
EPA

U klubu od 2017. godine

Salihamidžić odlazi iz Bayerna?

Njemački mediji špekulišu kako bi Hasan Salihamidžić na kraju ove sezone mogao otići iz Bayerna.

Naš proslavljeni nogometaš je u ljeto 2017. godine uzeo "vruć krompir" u ruke i preuzeo funkciju sportskog direktora Bayerna koju je do tada odbilo nekoliko poznatih imena, a epizodi u klubu iz Bavarske mogao bi doći kraj sljedećeg ljeta.

Brazzi po završetku sezone ističe ugovor i mnogi mediji u Njemačkoj smatraju kako su male šanse da ostane na istoj funkciji, a uveliko špekulišu i o njegovom nasljedniku. To bi, kako stvari stoje, mogao biti Max Eberl koji istu funkciju obnaša u Borussiji M'Gladbach.

I Eberl je također bivši Bayernov igrač, u minhenskom klubu je i napravio prve fudbalske korake, pa stoga i ne iznenađujuće što je vrlo zainteresovan za posao s kojim ga dovode u vezu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Bayern je klub koji mi mnogo znači, to ovdje u Gladbachu svi znaju. Ne mogu isključiti tu opciju...", kazao je Eberl u intervjuu za list Bild.

U Bayernu se spremaju velike promjene u samom rukovodstvu. Na kraju sezone povući će se Uli Hoeness, dok će 2021. godine predsjedničku funkciju preuzeti legendarni golman Oliver Kahn.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije