Fudbaler Bayerna ne zna je li mu otac živ ili mrtav!

Šokantno i bolno otkriće

Fudbaler Bayerna ne zna je li mu otac živ ili mrtav!

A. Čaušević

Iako se čini da fudbaleri najvećih klubova zbog velikog profesionalizma imaju sređen i lagodan život, to ponekad i nije tako. 

U razgovoru za DAZN defanzivac Bayerna Lucas Hernandez je otkrio kako uopšte ne zna je li mu otac živ ili je mrtav.

Jean-Francois Hernandez, nekadašnji igrač Atletica i Raya Vallecana, je ostavio Lucasa, njegovog brata Thea (nastupa za Milan) i majku kada je fudbaler Bavaraca imao pet-šest godina.

"Nikad nismo saznali zašto je otišao. Jednog dana nas je napustio i od tada nismo saznali ništa o njemu. Brat i ja smo imali komplikovano, ali i lijepo djetinjstvo", kazao je Hernandez.

"Nikad nisam pokušao da ga kontaktiram. Kada sam bio mlađi mislio sam o tome gdje b i mogao biti. Znam da je otišao jer nas nije volio. Prošlo je 16 ili 17 godina otkako nismo čuli za njega."

"Ne znam gdje mi je otac, šta radi, da li je još uvijek živ ili mrtav", poručio je Hernandez.

Slikovni rezultat za lucas theo hernandez

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U jednom od prethodnih intervjua odlični defanzivac je kazao da je za njegov uspjeh zaslužna samo majka jer je sama odgojila njega i njegovog brata.

"Nikada ne bih napustio svog sina, ni za šta na svijetu. Cak kad bih morao i spavati ispod mosta sa sreću svog sina to bih radio", rekao je Hernadez za Le Parisien 2018. godine.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi