Salihamidžić otputovao u Englesku, završava veliki posao

Mane pred potpisom

Salihamidžić otputovao u Englesku, završava veliki posao

Edmir Škorić

Bayern je poslao svoje predstavnike u Englesku kako bi se završio transfera Sadija Manea.

Bayernov sportski direktor Hasan Salihamidžić odletio je u Englesku kako bi ubrzao stvari i Bavarci više ništa ne prepuštaju slučaju. Šalju treću ponudu, ovaj put u skladu sa zahtjevima Liverpoola i praktično će ubrzo biti sve gotovo. Senegalac će za 42,5 miliona funti preći u Bayern.

Dvije ranije ponude Bayerna bile su ispod Liverpoolovih zahtjeva, odbijene su, no sada će se ipak pronaći dogovor, dok je igrač već dogovorio sve uslove s prvakom Njemačke i za njega je spreman trogodišnji ugovor.

Maneu je ostala još samo godina ugovora na Anfieldu, čime se vrši pritisak na Liverpool da ga proda ovog ljeta kako ga sljedeće godine ne bi izgubio bez odštete.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kako je doveden Darwin Nunez iz Benfice za rekordan iznos, tako je i Liverpool bio spreman da pusti Manea.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Van svake pameti, dati oko 50 miliona £ za igraca, 31 g, i 3 god ugovora. ne kupiti Haalanda za duplo vise i imati golgetera za narednih 10 god najmanje.
0 2
axel42
50 mil i 120 mil je velika razlika. Plus ko će ti danas garantovati da ako recimo kupiš tog Haalanda, da će on i ostati 10 godina tu? Danas ugovori haman ništa nevrijede. I ja bih volio da je Haaland došao ali čitav paket oko tog igrača bi koštao oko 300 mil za 4 godine, to je ipak veliki rizik. Uopšte situacija na transfertržistu je zabrinjavajuća. Svaki panj sad vrijedi 50 mil. Danas normala postalo platiti ikolko dobrog igrača 100 miliona.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi