Salihamidžić potvrdio nove dobre vijesti za Bayern

Ostaju dvojica ključnih igrača

Salihamidžić potvrdio nove dobre vijesti za Bayern

Edmir Škorić

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić obradovao je navijače ovog kluba pošto je saopštio nove dobre vijesti.

Danas je Salihamidžić kao direktor Bayerna najprije otkrio da će klub od ljeta voditi hrvatski trener Niko Kovač, ali tu nije bio kraj vijestima za ovaj dan kada je u pitanju njemački gigant.

Nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativac, koji je sada jako uspješan na funkciji sportskog direktora minhenskog giganta, istakao je da su završeni pregovori s dvojicom iskusnih igrača.

"Razgovarali smo s Robbenom i Riberyjem i uskoro ćemo na zvaničnom sajtu objaviti kako su produžili ugovore do ljeta 2019. godine", kazao je Salihamidžić.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Dodajmo ovome da je Bayern saznao rivala u polufinalu Lige prvaka, a to će biti ekipa madridskog Reala. Njemački klub je ranije osigurao naslov u Bundesligi i za sada stvari odlično funkcionišu za Bracu i njegov tim.

Ostanak Robbena i Riberyja samo će dodatno obradovati navijače i čini se da ćemo i u narednim sezonama gledati jak Bayern.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi