Salihamidžić: Znamo snagu Bešiktaša, pratili smo ih

Direktor Bayerna nakon današnjeg žrijeba

Salihamidžić: Znamo snagu Bešiktaša, pratili smo ih

S. Mlaćo

Danas je održan žrijeb osmine finala Lige prvaka, a njemački prvak Bayern Munchen odmjerit će snage protiv turskog Bešiktaša.

Bavarci su svakako favoriti, a svoj komentar dao je sportski direktor tima iz Munchena Hasan Salihamidžić.

"Znamo koliko je jak Bešiktaš. Pratili smo ih jer su bili u grupi sa Leipzigom. To je težak zadatak. To će sigurno biti izvanredna atmosfera tamo, ali i ovdje u Minhenu. Radujemo se tome. Naravno, igranje prve utakmice kod kuće nije prednost, ali smo dovoljno jaki i prihvatamo na taj način", kazao je Salihamidžić.

Zadovoljan žrijebom bio je i trener Bavaraca Jupp Heynckes koji je svjestan da je njegov tim favorit u duelu sa prvakom Turske.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Batistuta
Kakav crni Bešiktaš Bolje ti je da u izjavama ne skitaš Ubiće te Kaizer
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi