Salihamidžić se na Allianz Areni družio sa bivšim saigračem iz BiH

Neraskidivo prijateljstvo

Salihamidžić se na Allianz Areni družio sa bivšim saigračem iz BiH

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić nakon velike pobjede nad Paris Saint-Germainom (3:1) družio se sa starim prijateljem.

Brazzin gost u Minhenu je bio Elvir Bolić s kojim je u prošlosti zajedno nastupao za reprezentaciju BiH, a nakon utakmice legendarni dvojac se družio u jednom od kafića u sklopu Allianz Arene. 

Salihamidžića i Bolića vezuje neraskidivo prijateljstvo, godinama su dijelili svlačionicu, a tokom druženja vjerovatno su se prisjetili i tih vremena.

Bayern je, podsjećamo, savladao francuski klub sa 3:1 i tako se osvetio za poraz od 3:0 u prvom kolu. Ipak, zbog boljeg međusobnog omjera Paris Saint-Germain je na kraju osvojio prvo mjesto u grupi.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Top Komentari

FKR-TZ
Dvije legende
7 0
Batistuta
Nikad ti Hasane Bosnu nisi volio Za novcem si u ranoj mladosti već obolio
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi