Salko Jazvin spasitelj Čapljine

Žele ga premijerligaši

Salko Jazvin spasitelj Čapljine

E. Škorić

Zahvaljujući Salki Jazvinu i njegovim golovima, Čapljina će i naredne sezone igrati u Prvoj ligi Federacije BiH.

Brojni su prvoligaši u Federaciji strepili za svoj opstanak, a među "davljenicima" je do posljednjeg kola bila i Čapljina, koja se na kraju uspjela spasiti najgoreg scenarija. 

Liga je baš takva da je Čapljina strepila za opstanak, a onda na kraju pobjedom na Koševu došla do petog mjesta. 

Jazvin je pogađao u posljednja dva kola i upravo je ovaj brzonogi igrač spasio Čapljince. On je u sezoni koja je iza nas postigao 14 golova uz osam asistencija, ali najvrijedniji su golovi u posljednja dva kola.

Golovima je spasio Čapljince, ali i privukao pažnju bh. premijerligaša i sada je na meti nekoliko klubova, a na njegovu adresu su iz najvišeg ranga stigle i dvije konkretne ponude.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sezona je bila duga i naporna, ali na kraju je lijepo završila. O ponudama ne bih sada, doći će vrijeme da konkretno govorimo o tim stvarima. Nadam se da će sve ispasti onako kako bih želio", kazao je Jazvin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi