11

Komentari (11)

memara86
Mušija teški lopov, već bio osuđen zbog utaje poreza. I ovdje mulja, prodaje bodove, ne igraju mu najbolji igrači na gostovanjima. Treba ih vratiti u prvu ligu FBiH.
Manager
A šta da drugo urade, trebali su u krupi igrati sa Hirošom i Hadžićem koji su imali prijetnju suspenzije zbog žutih da im korumpirani Gigović podijeli žute i da danas protiv Radnika igraju bez njih dvojice, a u Krupi bi nažalost svakako izgubili jer je korumpirani Gigović bio na zadatku da Mladost izgubi.
PRESEDAN
Moj Mušija,kako si posio tako ćeš i žnjati,doće te tvoji talovi sa ćelavim kriminalcem glave Čak me brine kakav je Fanimo sa nama ugovor potpisao odnosno koliko kome ide procenata od prodaje. Mutno da mutnije ne može biti.
Manager
Naravno da će i Mladosti ići procenat od potencijalnog transfera Fanima ,jer su ga prodali za samo 38 000 € Sarajevu ,a realno su ga nekome drugom mogli dosta skuplje prodati. TM ga je procjenjivao na 300 000 € kada je prelazio u Sarajevo iz Maldosti.
Chwilla
Ma to je bio dogovor na familijarnoj osnovi musija celo :D
matej1996
Ovo je cavani na slici
lalinjo
Daj vise uplatite im tu siću majke ti,pa nije vrag da nemaju
jeroha1987
Ima Musija pare platit ce on , al treba udarit na savez i masivne proteste pravit kad budu neke sjednice , ili im polupat zgradu dole za pocetak.
pjanke.sa
Da li i ovo je dodatni udarac Vicine hobotnice na Mladost kako ne bi dobili licencu? Stay tuned, like & share.
Lafac
@pjanke.sa reci da se zahebavate hahahahh
pjanke.sa
@Lafac jedini se vi ove sezone za****vate. Svi ostali nesto pokusavaju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.