Salzburg prozvao Liverpool zbog "ukradenih" igrača
FOTO: EPA

Zanimljiva objava na Twitteru

Salzburg prozvao Liverpool zbog "ukradenih" igrača

E. Oštraković

Liverpool i ove sezone igra sjajno, ali ovaj put je ubjedljivo na čeku u Premier ligi, a i u Ligi prvaka im ide jako dobro.

Ipak, u Liverpoolu su već odlučili dovesti prvo pojačanje, a riječ je o još jednom igraču koji dolazi iz RB Salzburga, Minaminu.

Obzirom da je u posljednje četiri godine u Liverpool prešlo čak tri igrača koji su nastupali u RB Salzburgu, urednik Twitter profila RB Salzburga odlučio je malo bocnuti Liverpool.

Naime, objavljena je fotografija na kojoj se vide tri igrača koja su već u Liverpoolu, kao i dva prazna mjesta za 2022. i 2024. godinu.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi