Sam Allardyce bi da se sezona prekine: Imam 66 godina...

Za njega nema dilema

Sam Allardyce bi da se sezona prekine: Imam 66 godina...

Edmir Škorić

Menadžer West Bromwich Albiona Sam Allardyce je za prekid sezone u engleskoj Premier ligi.

Nedavno je Big Sam preuzeo pretposljednju ekipu lige, pa osvojio bod na Anfieldu protiv Liverpoola, ali je jučer njegov tim razbijen od Leedsa s 5:0.

Sada se opet aktivirala priča o koronavirusu i nije isključeno da se Premier liga obustavi na dvije sedmice.

"Svačija bezbjednost je važnija od bilo čega drugog. Koliko sam čuo u vijestima, mutirani virus je zarazniji i brži od običnog. Možemo da uradio samo jednu stvar, da prekinemo sezonu", rekao je Allardyce.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imam 66 godina i posljednja stvar koju želim jeste da se zarazim koronavirusom. Veoma sam zabrinut, kako zbog sebe tako i zbog fudbala. Ukoliko je prekid neophodan, to moramo učiniti. Bez obzira na to koliko nam teško palo, virus neprekidno raste", dodao je Big Sam.

Top Komentari

Bazarich
Koja ubleha Pa ovo se na čehri vidi da je bandit
6 1
GuiliDamou
Namazani “Sam”...
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi