Samardžić pristupio Veležu: Želim dati doprinos u borbi za Premijer ligu

Novo pojačanje Mostaraca

Samardžić pristupio Veležu: Želim dati doprinos u borbi za Premijer ligu · Zvanično

Samir Mlaćo

Dres FK Velež u proljetnom dijelu prvenstva nosit će Sinan Samardžić, koji je potpisao ugovor do kraja sezone 2018/19.

Sinan Samardžić, rođen je 27.01.1997. godine u Bihaću. Ponikao u Jedinstvu, iz kojeg i dolazi u redove Veleža. U dosadašnjoj karijeri, nastupao je još za NK Varaždin i Zvijezda 09. Igra na poziciji krilnog napadača, a u jesenjem dijelu sezone odigrao je svih 15 utakmica u kojima je postigao četiri pogotka.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio priliku potpisati ugovor sa FK Velež, koji je najveći klub u Mostaru, a i šire. Obećavam da ću dati sve od sebe da opravdam povjerenje ljudi koji su me doveli. Na svakom treningu i utakmici trudit ću se da dam svoj doprinos klubu u borbi za Premijer ligu. Iskreno se nadam da ćemo u tome i uspjeti na kraju sezone“, rekao je Samardžić.

FK Velež će danas pripreme nastaviti u Antaliji.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yebem_velez_pisam_horde
Jao pojačanja????
0 9
velez mo
BRAVO SINANE NAJVECI KLUB U MOSTARU I HERCEGOVINI,SRETNO
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti