I Obren Cvijanović produžio ugovor s FK Velež
Obren Cvijanović još jedan je u nizu igrača FK Velež koji su produžili ugovor s mostarskim klubom

Nema spavanja u upravi Rođenih

I Obren Cvijanović produžio ugovor s FK Velež

Uprava mostarskog FK Velež posljednjih dana radi punom parom. Klub konstantno produžuje ugovore s nogometašima a posljednji u nizu onih koji su stavili potpis na novi ugovor je Obren Cvijanović.

Danas je Cvijanović u klupskim prostorijama stavio autogram na ugovor do 06/2021. godine, uz mogućnost produženja na još jednu sezonu.

Obren Cvijanović, rođen 30.08.1994. godine, u Velež je došao na početku aktualne sezone, a nakon potpisa na novi ugovor nije krio svoje zadovoljstvo nastavkom suradnje:

“Drago mi je što sam produžio ugovor sa Veležom. Na meni je sada obaveza i odgovornost da svojim radom i zalaganjem opravdam ukazano povjerenje. Na svakom treningu i utakmici pružit ću svoj maksimum, kako bi dao svoj doprinos povratku Veleža u Premijer ligu” - rekao je Cvijanović pa nastavio: - “Nadam se da ćemo na kraju sezone obradovati svoje vjerne navijače i ovom gradu donijeti radost, jer zaslužuje da ima gradski derbi u Premijer ligi BiH”.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Obren Cvijanović rođen je u Kotor Varoši a u Velež je stigao iz gradačačke Zvijezde. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

dzek_dzek
picko jedva te cekamo u gradaccu
1 4
Zvatic
Bravo sine Obrene.Mostar u srcu Velez do groba.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi